tirsdag den 18. september 2012

Besøg fra tre lande i løbet af fem dage


Sidste mandag kom vi tilbage fra en forlænget weekend på Bornholm. Vi havde været til Jonas barnedåb, og det var en dejlig weekend. Den eneste ulempe var, at børnene havde svært ved at skulle i gang igen heroppe, og de var sure, kede af det og ville bare hjem til Bornholm. Det blev heldigvis bedre i løbet af et par dage.

Vores undervisning er stadig meget spændende, og i tirsdags kom der nogle gæstelærere fra England - Goldsmiths, som vi var spændte på at møde efter meget positiv omtale. Jeg blev noget overrasket, da der trådte en grå/hvidhåret dame ind af døren… Og en mand med en del rynker, der vidnede om en lang livshistorie.  De er sidst i halvfjerdserne. Rynkerne var formet efter et konstant smilende ansigt, og smil var noget, der prægede dem begge to – de var meget smilende, glade, friske og energiske! Deres væremåde fik mig til at skamme mig over mine forventninger ud fra deres ydre. De var engagerede, dygtige, veltalende og friske undervisere. Vi blev opfordret til at invitere dem hjem, og det gjorde vi så, sammen med det par, vi har bibelstudie med. Det var et hyggeligt og givende besøg med samtaler om Malaysia, børn under missionstjeneste osv. De havde været i mange lande som missionærer, så det var spændende at høre om alle deres oplevelser og få mulighed for at spørge erfarne missionærer om forskellige ting. Her kom så de to første lande: Norge og England.  
 

Lørdag kom det næste land på programmet… Brasilien. Børnene havde lavet en flot invitation til det søde par Jonatas og Natasha, som de er meget glade for. De kom til pandekager og is om eftermiddagen. Inden da var der blevet pyntet med ballonner, lavet fine servietter osv. for at gøre klar til det spændende besøg. Det blev på børnenes præmisser, og vi fik spillet spil, lavet puslespil, spillet fodbold og meget andet. Dejligt besøg og skønt at børnene også får flere og flere gode oplevelser. Jonatas og Natasha er nogle dejlige mennesker, og det virker til, at vi er ved at få et venskab på tværs af forskellige kulturer…Skønt.







1 kommentar:

  1. Was a wonderful day with this blessed family with beautiful children. You a gift from God to us! Thank you! Jonatas and Natasha

    SvarSlet