søndag den 12. maj 2013

Fejring af mors dag i Gabriel Arcangel

Idag var vi til fejring af mors dag i Daniels børnehave Gabriel Arcangel. Det var en stor oplevelse, hvor vi fik set, hvordan man fejrer en af de dage, man går meget op i her i landet. Det største ved dagen var dog at se, hvordan Daniel har udviklet sig både sprogligt og personligt. Det rørte os meget. Her får I en lille beskrivelse af dagen med en del billeder, for de mange dragter og pynt er svært at beskrive.

Vi sad alle ude i børnehavens lille gård, hvor der var pyntet op (ca. 50 mennesker ialt). Børnene var inde i børnehaven og kom ud efterhånden, som de var på med en aktivitet. Her ses det fine hjerte på lagenet i baggrunden - vi blev alle ønsket en glædelig mors dag.


Som det første indslag, holdt præsten Pedro en andagt. Han er leder af sprogskolen og også præst i den kirke, hvor vi er begyndt at komme om søndagen. Børnehaven er kristen, så det var en naturlig del af programmet. 


Her er et indslag ved dem fra den mindste gruppe. Flotte dragter og en meget stille, nervøs dans. 


Her er de igang igen....

Alle børnene kom på "scenen" alene og skulle bukke, sige et digt og give deres mor en gave. Jeg var noget spændt på, hvad Daniel ville gøre... Måske fjolle eller gå helt i stå og ikke sige et ord? Men nej... Han bukkede, sagde pænt et digt på spansk, og gav mig en gave. Vi var noget lamslåede over alle de spanske ord, der kom ud af ham i dette øjeblik... Selvom Tia Lula (Tante Lula) hjalp til med, hvad der skulle siges, var det meget flot. 


Her giver han mig stolt en gave.


Daniel hører til den ældste gruppe, og her er det deres tur til at give et dansenummer (Daniel er yderst til venstre).


 Undervejs i nummeret danser han med en sød pige, og gør pænt det Tia Lula viser dem.


Efter de mange indslag var der tid til lidt mad, en slikkepind, snak og hygge. Her så vi Daniel lege fange/slås-leg med både drenge og piger. Jeg har vist aldrig nydt så meget at se ham lege. Han var virkelig glad og hyggede sig. 


På vejen hjem sagde Daniel, at det havde været en dejlig dag. Ja det må vi sige ja til! Hvor var det skønt at høre ham snakke spansk, se ham være med i alt det der skete, og ikke mindst hygge sig med de andre børn i børnehaven. Her er det minde vi fremover vil have om denne dejlige eftermiddag: En bordskåner. Efter disse timer, og de tanker jeg nu har givet videre, sidder jeg nu tilbage med dette: TAK Gud, at Daniel har det så godt i børnehaven!


(Christina)

1 kommentar:

  1. Det er dejligt at høre at I har det godt, og at jeres børn også trives! I er med i bønnen herhjemmefra!
    Guds fred

    SvarSlet