mandag den 10. marts 2014

Sigrid, Rebekka og skolestart

Nu er det ca. 2,5 måned siden, at vi skrev sidst, og det er bare for længe... Der er sket rigtig meget i de måneder, og en af de store ting har fået sit eget indlæg - EBDV.
Det største der er sket er nu nok, at vi har budt Sigrid og Rebekka velkomne som volontører. De kom i starten af Januar og tog hurtigt fat på at passe børnene, der havde sommerferie fra skolen. Det var en uundværlig hjælp for os, så vi kunne komme i gang med at arbejde lidt mere koncentreret. Vi er meget taknemmelige over, at de er her, og hjælper med det, der er brug for i forhold til vores børn!

Sigrid og Rebekka er her sammen med Mirjam til et bryllup i Chiclayo. 

I Januar og Februar har Sigrid og Rebekka passet børnene, der havde sommerferie. De har blandt andet været ude at svømme, leget skovtur, foldet papirting, spillet Wii, haft Ninus med i parken og meget andet. Det kan faktisk godt være en udfordring at få dagen til at gå på en hyggelig måde, og det klarede de fint.


Det er nu 3. dag at børnene er i skole igen efter deres ferie, og det hele er stadig lidt nyt og spændende. Elisabeth går i 3. klasse og Daniel i 1.kl. For Daniel betyder det længere skoledage, og mere læsning og skrivning hen ad vejen... For dem begge handler det om nye lærer, nye fag, mange bøger, og det hele på spansk igen. Deres spanske er blevet markant bedre her i ferien, og det kan vi nok takke vores dejlige hushjælp Ceci for. Hun er her 3 gange om ugen, og der får de snakket en del med hende. Derudover hjalp turene til Chiclayo og EBDV også. Stadigvæk er det en stor udfordring at følge med i, hvad læreren fortæller, og ikke mindst skriver på tavlen - det skal jo skrives af i hæftet (Elisabeth). Hver dag har de et afbræk i skoledagen, hvor Sigrid eller Rebekka tager dem ud og underviser dem i dansk. Det er guld værd! 

Der er sket mange andre ting siden jul, og her får i nogle glimt af det: 

Elisabeth er ret vild med den pakkeleg Frovins har med til nytårsaften...

En af de mange ture i parken med Ninus. 

En uge i sommerferien havde børnene vikingetema med Sigrid og Rebekka. Her er vi alle til vikingefest. 

Denne lækre fyr på 26 cm har besøgt os et par gange, og denne gang var han kravlet mellem dugen og voksdugen...

Til bryllup i Chiclayo hos nogle vi ikke kendte. De var i familie med en i kirken i Chiclayo. Spændende at se, hvordan sådan en fest foregår her i landet. 


Til gudstjeneste i Las Brisas i Chiclayo, hvor Steffen prædiker.

En glad lille superhelt. 

En af gangene til dessertkursus - glade, dejlige kvinder! 


Fernando læser højt til vores søndagssamling. Fernando er bare skøn. 

Filip hygger med en flok unge fyre i San Antonio.

På stranden Pimentel tæt på Chiclayo. 

Elisabeth er med til dessertkursus den dag, der skal laves fine kager.

Ceci gav mig blomster på min fødselsdag... og insisterede på at holde flaget her på billedet. 

Besøg af Nicolaj Wibe - mange arbejdssnakke men også tid til en is med hele familien. 

(Christina)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar