torsdag den 24. januar 2013

Kobberbryllup

Igår havde vi kobberbryllup, og det havde vi ikke tænkt skulle gøres til noget særligt.  I sommers blev vi nemlig fejret med sang, æresport og morgenmad på vores 12 års bryllupsdag, da vores søde venner og familie omkring os godt vidste, at vi ville være her på den rigtige dag. Men det blev nu alligevel noget særligt! Det eneste vi havde gjort var at invitere familien Moesgaard-Christensen og Milka ud at spise. Aftenen før fornemmede vi dog, at der var noget igang... Det puslede ved vores port, og ganske rigtigt.... Vi vågnede op til en FLOT æresport og morgensang. Porten var holdt i ægte Filip A-stil med toiletbræt som skilt, og vandslange som det der dannede hjertet og stukturen. 


Danskere samlet til morgensang. Folk har nok undret sig lidt over den opførsel kl. 7 om morgenen...

De har nok hellere ikke helt kunnet forstå ideen i et kobberbelagt toiletsæde og blomster! 

De søde gæster medbragte selv morgenbrød og tilbehør, og vi hyggede en god halv time, inden vi alle måtte gå hver til sit. Det var jo almindelig skoledag for os og arbejdsdag for dem. Under morgenkaffen snakkede vi lidt med Henrik og Katrine, der var med på Ipadden hjemme på Bornholm. De og mange andre var også i vores tanker i løbet af dagen.

Kagen bliver skåret ud. Der er sukat og rosiner i rigtig mange kager hernede - selv det Thomas troede var en lækker kanelkrans.

Om eftermiddagen hyggede vi med pandekager og is, og så skulle vi ud at spise. Det var svært at vælge en restaurant i en ny by, hvor vi indtil nu mest har prøvet MCD og andet i den dur... Det skulle det IKKE være! Vi bestilte bord på den restaurant, der havde bedst anbefalinger på forskellige net-sider, og hos de folk vi spurgte. Vi blev ikke skuffede! 


Til et kobberbryllup er der jo ofte en sang, og det havde vores dejlige gæster sørget for.

Lama, Okse og Svin - lækkert!

Hvorfor dog en hagesmæk? Det viste sig at være praktisk, da maden kom ind - sydende på en lavasten. Som I måske kan ane i venstre side, fik vi voksne også en hagesmæk. 

Vi havde en rigtig hyggelig aften, og det var skønt at kunne fejre en milepæl i vores ægteskab. Vi håber, at vi får lov at få mange flere år sammen i fremtiden.


(Christina )










Ingen kommentarer:

Send en kommentar