onsdag den 12. juni 2013

Glade sange og El Pollito Pio

I søndags var en dag med meget sang og dans, og det skal I have en smagsprøve på.
Vores planer om at komme i kirke blev ændret, da Filip blev syg, og jeg ikke havde mod på at tage alene afsted med børnene. Istedet holdt børnene og jeg lidt kirke med bibelhistorier, bøn og sang. Da vi var færdige spurgte jeg, om I derhjemme også måtte se de sange, de havde valgt vi skulle synge og det måtte I gerne. De kommer her:


De to spanske sange har Daniel lært i børnehaven, og dem lærer han automatisk videre til Elisabeth. Den første af dem kender vi fra Danmark som "Når det stormer..". Den anden ved jeg fantisk hverken hvad hedder eller hvad betyder. Det skønne ved disse spanske sange er, at børnene elsker dem, og at de er igang med at bruge det spanske sprog - frivilligt og meget gladeligt! Den mere detaljerede forståelse af, hvad de siger, kommer måske senere;-) 

På vej i seng var der en dans Elisabeth gerne ville vise jer - den hører til sangen "El Pollito Pio". Som hun selv fortæller her, er det en hun har lært af sin spansklærer Erica. Emnet var "bondegårdens dyr", og det er måske lidt svært at fange af teksten, men det er altså det, den handler om. Igen er det dejligt, hvordan det spanske er noget, de kan hygge sig med:



(Christina) 





1 kommentar: