lørdag den 13. juli 2013

Farvel til ABC, Lula og Manuela - snart goddag til Piura

Idag har været en afslutnings-dag. Vi havde vores sidste dag på sprogskolen (ABC) og børnene deres sidste dag i børnehaven.
På sådan en sidste dag på sprogskolen er der en fast tradition for at man holder en tale. Efter denne grænseoverskridende oplevelse var det tid til at spise "empanadas caliente ". Ikke at forveksle med "empleadas" der er en hushjælp man har ansat...

Filip nyder en empanada og glæder sig over ALDRIG mere at skulle gå i skole. 

Disse fine krus fik vi som minde. Med chokoladestykker i, og så var jeg jo glad. 
Vi har haft en god tid på sprogskolen og har lært meget. Så meget som det nok var muligt for os at lære på et halvt år... Havde I spurgt os for 1 år siden, ville vi nok have troet, at vi kunne mere spansk nu, end vi føler vi kan. Men der havde vi heller ikke den fjerneste anelse om, hvor svært det er at lære spansk! Nu glæder vi os til at komme ud og bruge det spanske mere i virkeligheden.
Daniel og Elisabeth havde sidste dag i børnehaven idag. De delte slikkepinde ud, og var ikke helt så rørte over det, som man kunne forestille sig. Imorgen er der nemlig fødselsdag hos San Diago, og så ser de dem jo igen. De har haft en god tid hos Lula, og nu er det slut for dem begge med at gå i børnehave. Om ca. 1 måned starter de i en peruviansk skole.

Farvel til Lula, lederen af børnehaven. Her foran den lille fine hvide bus, hun har hentet og bragt børnene i.

Den sidste vi sagde farvel til idag var vores dejlige hushjælp Manuela. Hun er en sød dejlig og kærlig dame, som vi kommer til at savne. Hun var også tydelig rørt over at sige farvel til os. Den første peruvianer vi er kommet rigtig tæt på.. hvis bare flere er som hende, er det jo et skønt folkefærd.
I overmorgen rejser vi til Lima for at hente carnet, opholdstilladelse til børnene. Derefter går turen til Piura på onsdag. Det har naget os lidt de sidste dage, at vi ikke vidste hvad vi skulle bo i i Piura. Det ved vi nu! Kl. ca. 14.30 ringede Steffen og fortalte om et hus han havde set på. Han var meget positiv, og det var de andre missionærer Anne Dorthe, Thomas og Henrik, der kom lige efter, også. Ca. to timer efter fik vi en besked om, at der nu var en aftale i hus. Så hurtigt kan det gå! Vi har fået en masse billeder på mail i løbet af aftenen, og det ser dejligt ud. Det er et stort hus med mange muligheder og ligger i et roligt, pænt kvarter med en park/legeplads lige om hjørnet. I får her et enkelt billede og så følger der nok flere senere når vi kommer dertil...

Her skal vi bo! Det kan nævnes at naboens hus er orange, oliven og lilla, så man må sige at det her er mere os.


Vi glæder os meget til at komme til Piura og bo i dette hus om 5 dage! 
(Christina) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar