onsdag den 23. december 2015

Chocolatadas


Varm kakao, paneton-kager, slikposer og gaver med legetøj er faste bestanddele af den type julefest, der holdes mange af her – Chocolatadas. Sammen med dem i kirken holdt vi to af disse fester.
Cesar er en mand, der kommer i kirken, og vi holdt en chocolatada i hans hus, mere præcist ude på gaden, som vi havde fået lov at spærre af. 76 børn var inviterede og der endte med at komme flere end det. Vi legede med dem og fortalte om Jesu fødsel, og den gave han er til os. Til slut fik de hver deres kakao, paneton, slikpose og legetøj. De gik glad hjem og det gjorde vi også. Det kan være lidt hårdt med den varme og så mange børn, men børnenes glæde og taknemmelighed smitter, og vi tog også berigede hjem.





Dagen efter havde vi også en chocolatada i kirken. Her havde vi inviteret børnene fra vores børneklub og flere fra nabolaget. Programmet lignede det fra dagen før, på nær at vi gjorde mere ud af at invitere til gudstjeneste og børneklub, da disse børn boede tættere på. Denne fest gik også rigtig godt, og endnu engang gik vi glade hjem.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar