onsdag den 18. september 2013

Dyrelivet omkring os

I vores garage er der begyndt at dukke kakerlakker op. De er godt nok store og klamme…. Ikke lige nogle væsener jeg ønsker indenfor, så vi prøver at holde alt spiseligt godt forseglet.



Når vi forlader huset låser vi døren ind til huset og derefter døren til garagen godt efter os med en nøgle, der skal drejes tre gange, og en lås der skal slås for. Det første, vi herefter ser, er ofte et egern, der løber øverst på muren ind til parken ved det private universitet, der er lige overfor os. De er søde på afstand, men ved nærmere eftersyn ligner de lidt en rotte med store poter og en kæmpe hale. Men de er oftest langt væk, og så er de bare hyggelige.


Rundt om hjørnet ligger der en stor hyggelig park, og her møder vi nogle gange det dyr, vi synes er mest spændende – leguanen. Den er virkelig stor, flot og sjov at se på. Nogle af dem har sådan en slasket hudsæk under hagen, og det ser knap så flot ud, men ellers er det et imponerende dyr. De er mellem en halv og halvanden meter lange, så det er ikke et dyr, man ønsker for tæt på, men det kommer de heller ikke for de skynder sig op i et træ, når vi nærmer os.


Indenfor har vi de mere selvvalgte dyr – børnenes kæledyr. Elisabeth har fået en kanin, som forhandleren på markedet forsikrede os om, var en dværgkanin. Det var han så nok ikke. Han hedder Ninus og ser ud til at blive større end en dværgkanin, men det går nok også. Disse billeder er fra de første dage, da han var lille og sød.. nu er han kun sød.   



Daniel ønskede at få fisk. Det fik han så, og Steffen, der selv har akvarie, hjalp os med at få købt fiskene og få sat akvariet op. Hver morgen fodrer Daniel dem og de har det alle godt: Solskin, Sheik, 2 gange Lapiz, Mads og den sidste som jeg ikke lige kan huske navnet på. 

Her hjælper Steffen med at få fiskene i akvariet og Daniel følger koncentreret med.



(Christina)










Ingen kommentarer:

Send en kommentar